Snel veel geld verdienen met kwalitatieve producten

Wil u al jaren die extra investering maken, maar beschikt u nog steeds niet over voldoende budget dan is een deur aan deur verkoop met uw vereniging of school een extra kans om extra cash binnen te halen.

Het is inderdaad zo dat mensen aan de deur niet graag kopen, zeker als de kwaliteit ondermaats is, of dat ze een gelijkaardig product elders veel goedkoper kunnen kopen.  Een steunkaartverkoop heeft tegenwoordig al veel minder kans op slagen omdat de mensen daar helemaal niets aan overhouden.

Met onze producten kan u een behoorlijke tot riante winst maken zonder dat u met blozende kaken hoeft te staan.  Het is zelfs zo dat vele vereniginen en scholen hun verkoop jaar na jaar zien stijgen en dat er vraag is naar een volgende verkoop.

De meest voorkomende produkten voor een deur aan deur verkoop zijn ambachtelijke wafels, frangipanes of carré confituur.   Ook echter zakjes gevuld met HARIBO snoepjes, kersenbonbons, zeevruchten of schilfertruffels zijn veel gevraagde produkten.  Rond Pasen zijn onze paaseitjes ook erg in trek.

Go to top