[pb_row background="none" solid_color_value="#FFFFFF" solid_color_color="#ffffff" gradient_color="0% #FFFFFF,100% #000000" gradient_color_css="" gradient_direction="vertical" pattern="" repeat="full" image="" stretch="none" position="center center" paralax="no" video_url="" autoplay="no" border_width_value_="0" border_style="solid" border_color="#000" div_padding="" div_padding_top="10" div_padding_bottom="10" div_padding_right="10" div_padding_left="10" css_suffix="" id_wrapper="" ][pb_column span="span12"][pb_accordion el_title="Accordion 1" div_margin_top="3" initial_open="1" multi_open="no" filter="yes" appearing_animation="0" ][pb_accordion_item heading="Wanneer moet ik mijn bestelling plaatsen?" ]

Wij adviseren om minimaal 2 maanden vóór uw uitgerekende datum uw bestelling te plaatsen.  Bij meerlingen raden wij aan om zelfs 3 maanden op voorhand uw bestelling te plaatsen.
Een te vroeg geboorte van 1 tot 4 weken komt regelmatig voor.  MILA heeft een zeer uitgebreid assortiment en steeds een grote voorraad in stock van al onze verpakkingen.  Soms moet er toch worden bijbesteld.  Als u dan op het laatste nippertje komt kan het zijn dat u uw zinnen hebt gezet op doopsuiker die wij voor u niet tijdig meer kunnen verzorgen.
Door het tijdig bestellen, zal uw bestelling met de nodige zorgen behandeld worden, en kan u zich volledig concentreren op uw bevalling.  Door het melden van de geboorte op onze website of een eenvoudig telefoontje na de geboorte zorgen wij dat uw doopsuiker zo vlug mogelijk klaar staat.

[/pb_accordion_item][pb_accordion_item heading="Welke verpakkingen kunnen er gecombineerd worden?" ]

In onze collecties hebben we meer dan 1.000 verschillende verpakkingen.  In onze webgalerij kan u daar al een voorsmaakje van krijgen.  De combinatie van deze verpakkingen is haast onbeperkt. 
Het is echter niet mogelijk om deze combinaties via mail of via de telefoon aan jullie uit te leggen.  Aarzel niet om ons vrijblijvend een bezoekje te brengen.  Ons team zal jullie met raad en daad bijstaan om de nodige uitleg te geven en de nodige voorbeelden aan jullie te tonen.
Een manier om een eerste selectie te maken kan reeds bv op kleur en type verpakking (hout, karton, ...)

 

[/pb_accordion_item][pb_accordion_item heading="Wat bepaalt de prijs van een doopsuikerdoosje/verpakking?" icon="" tag="" ]

Een doosje/verpakking bestaat uit verschillende onderdelen zoals:
  • De verpakking zelf
  • De inhoud zowel qua aantal als type vulling
  • De kwaliteit van de verpakking evenals de inhoud ervan
  • De afwerking van het geheel, met bijvoorbeeld een lintje, een koordje, ...
  • De personalisering door middel van naamkaartjes, drukwerk, enz...
  • Eventuele attribuutjes zoals speldjes, bloemetjes, enz...

Met éénzelfde basisverpakking kan u dus niet alleen qua smaak, maar qua prijs alle richtingen uit.  Let op als u gaat vergelijken!
 
Waarop moet je letten als je gaat vergelijken?
  • Is de kwaliteit van de verpakking dezelfde? bv. dunner karton is minder stevig.
  • Is de inhoud hetzelfde?  bv suikerboontjes of gepofte rijst heeft niet dezelfde prijs.
  • Het aantal suikerboontjes.  De doosjes gevuld door MILA zitten altijd vol.
  • Welke suikerboontjes worden er gebruikt?  chocolade of met noten (amandelen)
  • De kwaliteit (merk) van de suikerbonen of de chocolade.
  • Welk lint werd er gebruikt? Breder lint is duurder dan smaller lint
  • De hoeveelheid die gebruikt wordt.  Dit is afhankelijk hoe de verpakking wordt gesloten
  • Worden dezelfde attribuutjes gebruikt?
  • ...
 

[/pb_accordion_item][pb_accordion_item heading="Hebben jullie tips hoe ik een keuze kan maken uit jullie uitgebreide aanbod?" icon="" tag="" ]

We weten dat het niet eenvoudig is om uit dit grote aanbod een keuze te maken van enkele verpakkingen.  We raden toch maar aan om uw keuze te beperken tot enkele verpakkingen. Drie is een mooi richtgetal. Het kunnen er natuurlijk ook meer of minder zijn, dit hangt ook af van de keuze die je maakt.
Een hele stap vooruit is om te vertrekken vanuit de kleur en/of het type van verpakking.  Wens je bijvoorbeeld iets te geven in hout, metaal of liever het traditionele doosje.  Op deze manier kan je al een deel verpakkingen schrappen en wordt de keuze iets gemakkelijker.

[/pb_accordion_item][pb_accordion_item heading="Kies ik voor het tradionele doopsuiker of kies ik voor alternatieve geschenkjes?" icon="" tag="" ]

Deze keuze ligt natuurlijk volledig in jou handen.  Welke keuze u ook maakt, wij kunnen u hier wel bij helpen.  Toch willen we even meegeven dat doopsuiker zelden worden gekocht als snoepje.   Mensen krijgen graag doopsuiker omdat ze bijgevolg ook niet zo veel de kans hebben om hiervan te snoepen.
 
Kiest u toch voor alternatieve geschenkjes, dan kunnen we jullie onder andere helpen met:
  • Kaarsen in allerhande vormen
  • Dranken en likeuren
  • Chocolade en fijne confiserie
  • Rijstkorrels
  • Snoepjes

[/pb_accordion_item][pb_accordion_item heading="Kan ik mijn doopsuiker zelf verpakken?" icon="" tag="" ]

Als u een beetje handig bent en met lint overweg kan, dan kan u natuurlijk zelf u doopsuiker opmaken.  Alle benodigdheden kan u bij ons bekomen, en we geven u graag wat uitleg hoe hieraan te beginnen.
Als u alle benodigdheden bij ons bestelt mag u ook presentatiestuk om uw geboortesuiker of doopsuiker te presenteren van ons gebruiken.

[/pb_accordion_item][pb_accordion_item heading="Hoe kan ik mijn doopsuiker personaliseren? " icon="" tag="" ]

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw doopsuiker te gaan personaliseren.  Aangepaste geboortekaartjes en naamkaartjes zijn de meest populaire, maar ook andere en meer exclusieve personalisering is mogelijk.  Volgende mogelijkheden bestaan voor het personaliseren van uw doopsuiker:
  • Naamkaartjes 
  • Verpakkingen met bedrukking, zoals de naam van uw baby
  • Verpakkingen met een foto van uw baby
  • Doopsuiker met bedrukking.  (Onze bedrukking is met chocolade en dus eetbaar.  Let op voor namaak en bedrukking met gewone inkt!)
  • Lint met bedrukking
  • Stickers
  • Chocolade met bedrukking
  • Etiketten op allerhande verpakkingen zoals wijnflessen, potjes confituur, enz...
  • Foto's met de naam van uw baby
  • Nieuw vanaf 1/1/2015: uw eigen doopdoosjes met uw eigen ontwerp
  • ...
 
Wij werken samen met een fotograaf (Foto Studio Yves te Wieze) die de foto's kan maken van uw baby.  U bent natuurlijk vrij over de keuze van uw fotograaf.  Let wel op, indien u met foto's werkt, dat u langer moet wachten vooraleer uw doopsuiker klaar is.

[/pb_accordion_item][pb_accordion_item heading="Bestaan er aangepaste geboortekaartjes en/of naamkaartjes?" icon="" tag="" ]

De meeste fabrikanten van kartonnen doopsuikerdoosjes hebben ook aangepaste naamkaartjes en geboortekaartjes.  Bij MILA kan u deze allemaal bekomen.  Van iedere fabrikant dewelke geboortekaartjes & naamkaartjes maakt hebben wij boeken ter beschikking.  Deze kan u ook meenemen naar huis om deze in alle rust te bekijken.
Indien u voor uw eigen creatief idee ook aangepaste kaartjes wenst, dewelke u niet kan terugvinden in onze collectie, dan kan u toch bij ons terecht.  Wij kunnen een aangepast geboortekaartje ontwerpen dat bij uw idee past.  Of u brengt uw eigen ontwerpje binnen.  Van uw eigen ontwerpjes kunnen we zowel geboortekaartjes of verpakkingen maken.
 
Van alle drukwerk wordt een drukproef gemaakt.

[/pb_accordion_item][pb_accordion_item heading="Waar vind ik meer informatie over drukwerk zoals geboortekaartjes, naamkaartjes, babyborrelkaartjes of ander drukwerk?" icon="" tag="" ]

In de menu links kan u klikken op geboortekaartjes.  In de veel gestelde vragen onder deze rubriek vindt u meer informatie over hoe we de geboortekaartjes voor jullie verzorgen.

[/pb_accordion_item][pb_accordion_item heading="Hoe worden de doopsuikerverpakkingen gepresenteerd?" icon="" tag="" ]

De doopsuikerverpakkingen worden gepresenteerd in een presentatiestuk.  Wij hebben voor u de traditionele doopsuikermanden, maar tegenwoordig wordt er meer gekozen voor toffe gebruiksvoorwerpen. Bij MILA zal u presentatiestukken presentatiestukken en doopsuikerverpakkingen vinden die u bij andere traditionele doopsuikerwinkels niet zal vinden.  Wij wonen alle vakbeurzen bij, die maar van enige betekenis kunnen zijn in onze branche.  Hebben we dan uitzonderlijk toch niet iets in ons gamma staan, dan weten we allicht waar we dit voor u kunnen bekomen.  Ons professioneel team heeft ondertussen meer dan 25 jaar ervaring met doopsuiker.  Wij kunnen ongetwijfeld uw ideeën omzetten naar originele verpakkingen in originele presentatiestukken.
Wij zorgen er voor dat u kan pronken met uw baby en uw creatief idee.  In onze webgalerij kan u hier een hele reeks voorbeelden terugvinden.
 
Het beste is dat u eerst uw doopsuikerverpakkingen kiest, om daarna presentatiestuk te kiezen waarin uw doopsuiker het mooiste wordt gepresenteerd.

[/pb_accordion_item][pb_accordion_item heading="Moet ik de presentatiestukken kopen of kan ik deze gebruiken?" ]

U kan zowel presentatiestukken aankopen of gebruiken.
 
Momenteel is er een trend om het doopsuiker te presenteren in mooie gebruiksvoorwerpen zoals lederen plateaus, grote glazen vazen, pamperhuisjes, speelgoedkisten, bolderkarren, cd-rekken, ...
De meeste van deze presentatiestukken kunnen niet worden uitgeleend, maar moeten aangekocht worden.  Kleine chocolade vingertjes maken de prestenatiestukken onbruikbaar voor volgende klanten. Iedereen wil namelijk mooie en verzorgde presentatiestukken.  Toch hebben we een hele reeks manden en presentatiestukken in ons gamma dat u kan gebruiken.
Een gekocht presentatiestuk heeft natuurlijk een blijvend aandenken, en als je dit dan dagelijks kan gebruiken, blijft dit toch een mooie herinnering.
 
Tip: Tijdens onze promotiedagen kan u een presentatiestuk als geschenk kiezen!
 
Welk systeem hanteren wij voor bruikleen?
U betaalt een waarborg voor het door u gekozen presentatiestuk bij afhaling van uw bestelling.  Wij verbinden ons er toe om dit presentatiestuk terug te nemen binnen de periode van 2 maanden na afhaling.  U krijgt de waarborg terugbetaald bij normaal gebruik en indien het presentatiestuk niet beschadigd werd en volledig wordt terug gebracht.
De prijs van de versiering die aangerekend wordt voor het presentatiestuk wordt niet terug betaald.  Deze versiering mag u bijgevolg ook houden.
Indien u uw doopsuiker zelf maakt, en u alle benodigdheden bij ons aankoopt mag u ook een presentatiestuk van ons gebruiken.

[/pb_accordion_item][pb_accordion_item heading="Mijn baby is geboren. Wanneer kan ik mijn doopsuiker afhalen?" ]

Van zodra uw kindje is geboren geeft u ons een seintje.  Bij voorkeur doet u dit via het webformulier en ons nadien telefonisch even te verwittigen dat u het formulier hebt ingevuld. Wij zorgen er voor dat u uw bestelling zo snel mogelijk kan afhalen.
 
Als u ons belt vragen wij om ons onze nachtrust te respecteren.  Daarom vragen wij om ons enkel te telefoneren tussen 9:00 en 21:00.  Als we niet aanwezig zijn zal er antwoordapparaat opstaan waarop u uw boodschap kan achterlaten.
 
Volgende richtlijn kan u hanteren om te weten wanneer u kan verwachten dat uw bestelling klaar is:
Nu uw melding hebben we ongeveer een halve werkdag nodig om uw bestelling af te werken.  Natuurlijk maken we concrete afspraken op het moment van de melding van de geboorte.  De afwerking hangt namelijk af van vele factoren; zoals oa: naamkaartjes geschreven of gedrukt,  chocolade met bedrukking van de datum en andere gegevens die u pas bij de geboorte kent, het aantal bestellingen dat die dag moet afgehaald worden, is uw kindje te vroeg geboren?, enz...
Samengevat:
Melding doorgegeven op: Bestelling klaar tegen:
Maandag Uw bestelling wordt nog dezelfde dag klaar gemaakt, tenzij vrij laat gemeld (na 16:00) of er is veel afwerkingswerk, dan wordt uw bestelling mogelijk pas klaar gemaakt op dinsdag in de voormiddag
Dinsdag Uw bestelling wordt nog dezelfde dag klaar gemaakt, tenzij vrij laat gemeld (na 16:00) of er is veel afwerkingswerk, dan wordt uw bestelling mogelijk pas klaar gemaakt op woensdag in de voormiddag
Woensdag Uw bestelling wordt nog dezelfde dag klaar gemaakt, tenzij vrij laat gemeld (na 16:00) of er is veel afwerkingswerk, dan wordt uw bestelling mogelijk pas klaar gemaakt op donderdag in de voormiddag
Donderdag (sluitingsdag) Uw bestelling wordt op vrijdagvoormiddag klaargemaakt
Vrijdag Uw bestelling wordt nog dezelfde dag klaar gemaakt, tenzij vrij laat gemeld (na 16:00) of er is veel afwerkingswerk, dan wordt uw bestelling mogelijk pas klaar gemaakt op zaterdag in de voormiddag
Zaterdag vóór 18u Uw bestelling is ten laatste klaar op zondag
Zaterdag vanaf 18u Uw bestelling wordt maandag klaar gemaakt
Zondag en feestdagen Uw bestelling wordt maandag klaar gemaakt

[/pb_accordion_item][pb_accordion_item heading="Kan ik ook online bestellen?" ]

In onze fotogalerij hebben we het grootste deel van onze verpakkingen beschikbaar.  Indien u niet de mogelijkheid hebt om bij ons langs te komen kan u ook via mail de prijs opvragen en on-line bestellen.
Als u ons contacteert voor bepaalde verpakkingen, duidelijk de collectie en het fotonummer vermelden aub.  
 
Let op! Niet het paginanummer doorgeven aangezien de pagina afhankelijk is van de grootte van uw beeldscherm. 
Gelieve ook duidelijk uw naam, adres en telefoonnummer door te geven.

[/pb_accordion_item][pb_accordion_item heading="Wat als er iets zou mislopen en ik mijn doopsuiker niet meer nodig heb?" ]

Wij hopen dat alles goed zal verlopen en dat u het antwoord op deze vraag helemaal niet nodig hebt.
Wanneer wij alles voor u verzorgen, is er geen enkel probleem.
Uw bestelling wordt gewoon geannuleerd en wij betalen zelfs uw voorschot terug.  Het werk van onze voorbereidingen wordt u ook niet aangerekend. Indien we gepersonaliseerde verpakkingen hebben besteld voor uw baby zijn we wel genoodzaakt dit aan u te verkopen, aangezien we dit niet voor een andere bestelling kunnen hergebruiken.
 
Voor zelfvullers is dit iets anders.  Gezien de hoge kwaliteit die wij nastreven, is het verwerkte materiaal voor ons jammer genoeg onbruikbaar.

[/pb_accordion_item][/pb_accordion][/pb_column][/pb_row]

Go to top