Originele, kwaliteitsvolle en toch budgetvriendelijke kerst- en nieuwjaarsgeschenken:

Bent u op zoek naar een echt Belgisch eindejaarsgeschenk?  In ons gamma kerst- en eindejaarspakketten vindt u prachtige zoete geschenken voor uw medewerkers of klanten.  Allerhande typisch Belgische maar ook buitenlandse producten zijn te verkrijgen.  Dikwijls verpakken we deze zoete of zoute hapjes in een blijvend geschenk zoals aperitiefschalen, wijnhouders, tas met ondertas of andere gebruiksvoorwerpen.

Bent u op zoek naar een artikel dat bij uw bedrijf hoort, laat het ons weten.  Wij kunnen u zeker verder helpen.  Ook kunnen uw kerstpakketten of eindejaarspakketten gepersonaliseerd worden op de voor u passende wijze.  Er zijn verschillende mogelijkheden zoals werken met bedrukking op lint of verpakking, labels of etiketten, bedrukken van chocolade, enz... 

De mogelijkheden voor een perfect en uiterst verzorgd kerstpakket of eindejaarspakket zijn quasi onbeperkt.  Wij zoeken samen met u naar het gepaste geschenk. Enkele voorbeelden kan u bekijken in de webgalerij.

Op onze webshop kan u onze standaard kerstpakketten en eindejaarspakketten online bestellen.  Voor aangepaste kerst - en eindejaarspakketten vragen we om met ons contact op te nemen.